De toekomst van de liefde

Door Bas van de Haterd op 22-01-2010 00:15.

Misschien niet helemaal een gebruikelijk onderwerp voor RecTec, maar na zijn boek over de toekomst van werk heeft Adjied Bakas nu een boek over de toekomst van de liefde. Dit is de bijbehorende introductie film. Interessante onderdelen eruit: de meeste liefdes beginnen op het werk, vrouwen van 50+ hebben relaties met mannen van 20+ (niet alleen Patricia Paay) en er komen veel meer relaties. Ook dat zal zijn invloed gaan hebben op de werkvloer.

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial en expert op het gebied van technologie en werk. Hij schreef o.a. de boeken '10 banen die verdwijnen & 10 banen die verschijnen", "de maatschappelijke impact van de zelfrijdende auto" en "(R)evolutie van werk". Hij schrijft over recruitment in de brede zin van het woord en hoe dit beter kan door technologie slim in te zetten. Hij adviseert hier bedrijven over en geeft over dit onderwerp ook regelmatig inspirerende lezingen. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


526 views | Reageer (1 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08