De toekomst van de liefde

Door Bas van de Haterd op 22-01-2010 00:15.

Misschien niet helemaal een gebruikelijk onderwerp voor RecTec, maar na zijn boek over de toekomst van werk heeft Adjied Bakas nu een boek over de toekomst van de liefde. Dit is de bijbehorende introductie film. Interessante onderdelen eruit: de meeste liefdes beginnen op het werk, vrouwen van 50+ hebben relaties met mannen van 20+ (niet alleen Patricia Paay) en er komen veel meer relaties. Ook dat zal zijn invloed gaan hebben op de werkvloer.

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial. Hij helpt organisaties met het begrijpen van social media en de gedragsveranderingen die dit met zich meebrengt op het gebied van de arbeidsmarkt. Organisaties huren hem in voor het verzorgen van inspirerende lezingen over de toekomst van de arbeidsmarkt, trainingen over het gebruik van social media voor recruitment of het opzetten van een recruitmentsite. Hij is tevens co-auteur van Personal Brand.nl en auteur van Werken Nieuwe Stijl. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


517 views | Reageer (1 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriƫn