Flyvertizing

Door Bas van de Haterd op 11-12-2009 07:56.

Ik ben altijd een groot voorstander van oprecht creatieve acties. Deze vond ik dan ook bijzonder vermakelijk: flyvertizing. Met een speciaal soort wax zijn meer dan 200 vliegen uitgerust met een kleine ‘bannier’ zoals normaal bij vliegtuigen. De vliegen hebben hiervan volgens het filmpje geen last ondervonden. Echt een leuke manier van adverteren, iets bijzonders, maar vooral erg grappig.

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial en expert op het gebied van technologie en werk. Hij schreef o.a. de boeken '10 banen die verdwijnen & 10 banen die verschijnen", "de maatschappelijke impact van de zelfrijdende auto" en "(R)evolutie van werk". Hij schrijft over recruitment in de brede zin van het woord en hoe dit beter kan door technologie slim in te zetten. Hij adviseert hier bedrijven over en geeft over dit onderwerp ook regelmatig inspirerende lezingen. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


585 views | Reageer (4 reacties)
 • Pingback: Tweets die vermelden Flyvertizing | RecTec -- Topsy.com()

 • Kom op Bas. Ik ben geen fan van vliegen en ook nooit fan geweest van mensen die zich betaald met borden laten behangen. Wat mij betreft niet creatief maar ‘over the top’. Ook niet iemand die nu direct begint te schreeuwen over dierenleed maar vind dit allemaal een beetje onnodig. Tel erbij op dat ik een bloedhekel aan vliegen heb…

  Ciao!
  HenkR

 • Kom op Bas. Ik ben geen fan van vliegen en ook nooit fan geweest van mensen die zich betaald met borden laten behangen. Wat mij betreft niet creatief maar ‘over the top’. Ook niet iemand die nu direct begint te schreeuwen over dierenleed maar vind dit allemaal een beetje onnodig. Tel erbij op dat ik een bloedhekel aan vliegen heb…

  Ciao!
  HenkR

 • Pingback: uberVU - social comments()


vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08