Als Justien Marseille spreekt, luister ik tegenwoordig altijd. Justien heeft namelijk eng vaak gelijk gehad de afgelopen jaren als het gaat om de grote trends. Zo voorspelde ze zaken (niet bij naam, wel bij omschrijving) die we nu Hyves en Twitter noemen.

Justien heeft een trendlijn gemaakt, met enkele voorspellingen uit het verleden, maar ook enkele voorspellende trends. Mooi weergegeven ook, maar ook zeker de moeite waard om je in te verdiepen.


563 views | Reageer (1 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08