elevatorOp speciaal verzoek van Alex den Haan van AcademicTransfer lijkt het me wel een grappig idee inderdaad om een Niche jobboard elevator pitch post te maken ergens volgende week.

Hoe? We gaan elk board hier in één grote post (of misschien meerdere afhankelijk hoeveel er reageren) de mogelijk geven te pitchen. Niche is voor de goede orde gericht op een specifieke niche, dus niet gelijk aan klein. Als je niet een specifieke doelgroep hebt die je in maximaal 3 woorden kan omschrijven, hoef je niet te mailen.

Heb je als jobboard interesse om mee te doen, mail dan de volgende gegevens:  

Naam en URL website:
Je doelgroep (maximaal 3 woorden)
Je pitch waarom men bij jouw moet adverteren (maximaal 1 zin met maximaal 1 komma erin)

Een voorbeeld:

Naam: Marketingfacts jobs – www.marketingfacts.nl/jobs
Doelgroep: (Online) Marketeers
Pitch: Marketingfacts trekt met haar blog maandelijks 150.000 unieke bezoekers, waar heel wat toppers en talenten in zitten die je niet via een jobboard zal bereiken.

Voor de goede orde: dit gaat mij weer een hoop knip en plak werk kosten, dus als je je niet aan deze format houdt kom je er niet tussen en hoef je vervolgens niet te zeuren dat je er niet bij zit.

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial. Hij helpt organisaties met het begrijpen van social media en de gedragsveranderingen die dit met zich meebrengt op het gebied van de arbeidsmarkt. Organisaties huren hem in voor het verzorgen van inspirerende lezingen over de toekomst van de arbeidsmarkt, trainingen over het gebruik van social media voor recruitment of het opzetten van een recruitmentsite. Hij is tevens co-auteur van Personal Brand.nl en auteur van Werken Nieuwe Stijl. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


752 views | Reageer (2 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriën