Gastblogs

Door Bas van de Haterd op 06-11-2009 08:34.

schrijven De call for bloggers heeft al weer een aantal interessante nieuwe bloggers voor RecTec opgeleverd waarvan ik hoop dat jullie als lezers net zo enthousiast worden als ik. Toch zijn er ook mensen die soms wel hun mening kwijt willen in een blog (en niet enkel een reactie), maar niet maandelijks willen schrijven. Zoals afgelopen week bijvoorbeeld Kitty Bernardus van Aegon.

Dat kan, als gastblogger. Een artikel zal in dat geval wel gecontroleerd worden op kwaliteit, wat overigens niet wil zeggen dat eindredacteur de mening hoeft te delen. Indien het kwalitatief en qua schrijfstijl in orde is (wat gebaseerd is op een volledig subjectieve mening) zal het geplaatst worden onder het gastblogger account. De naam en functie van de persoon zullen altijd vermeld worden in het blog, tenzij er zeer zwaarwegende redenen zijn waarom dit niet kan. Heb je een gastblog dat je kwijt wilt, mail het me.

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial en expert op het gebied van technologie en werk. Hij schreef o.a. de boeken '10 banen die verdwijnen & 10 banen die verschijnen", "de maatschappelijke impact van de zelfrijdende auto" en "(R)evolutie van werk". Hij schrijft over recruitment in de brede zin van het woord en hoe dit beter kan door technologie slim in te zetten. Hij adviseert hier bedrijven over en geeft over dit onderwerp ook regelmatig inspirerende lezingen. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


461 views | Reageer (0 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriƫn