Gastblogs

Door Bas van de Haterd op 06-11-2009 08:34.

schrijven De call for bloggers heeft al weer een aantal interessante nieuwe bloggers voor RecTec opgeleverd waarvan ik hoop dat jullie als lezers net zo enthousiast worden als ik. Toch zijn er ook mensen die soms wel hun mening kwijt willen in een blog (en niet enkel een reactie), maar niet maandelijks willen schrijven. Zoals afgelopen week bijvoorbeeld Kitty Bernardus van Aegon.

Dat kan, als gastblogger. Een artikel zal in dat geval wel gecontroleerd worden op kwaliteit, wat overigens niet wil zeggen dat eindredacteur de mening hoeft te delen. Indien het kwalitatief en qua schrijfstijl in orde is (wat gebaseerd is op een volledig subjectieve mening) zal het geplaatst worden onder het gastblogger account. De naam en functie van de persoon zullen altijd vermeld worden in het blog, tenzij er zeer zwaarwegende redenen zijn waarom dit niet kan. Heb je een gastblog dat je kwijt wilt, mail het me.

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial. Hij helpt organisaties met het begrijpen van social media en de gedragsveranderingen die dit met zich meebrengt op het gebied van de arbeidsmarkt. Organisaties huren hem in voor het verzorgen van inspirerende lezingen over de toekomst van de arbeidsmarkt, trainingen over het gebruik van social media voor recruitment of het opzetten van een recruitmentsite. Hij is tevens co-auteur van Personal Brand.nl en auteur van Werken Nieuwe Stijl. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


461 views | Reageer (0 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08landmacht_tram_03landmacht_tram_06

Categoriƫn