Call for bloggers

Door Bas van de Haterd op 21-10-2009 09:48.

ihpone-2Een oproep aan de lezers van RecTec. Als groepsblog willen wij een breed spectrum beslaan over Recruitment, Technologie en Arbeidsmarktcommunicatie en alles dat daar tussen in zit. Waarbij vertaalslagen van technologie naar recruitment en arbeidsmarktcommunicatie van belang zijn, maar ook achterliggende HR onderwerpen die invloed hebben op de arbeidsmarkt.

RecTec is een platform met meerdere stemmen, waarbij iedereen zijn eigen geluid mag laten horen. Bloggers hoeven het niet met elkaar eens te zijn, meerdere meningen geven een breed beeld zoals dat leeft in de markt. Wel zitten er natuurlijk aan alles grenzen, maar die zijn zeer ruim.

Wat wordt verwacht van bloggers?

– Minimaal 1 blog per maand;
– Geen zelfpromotie stukken;
– Unieke content, geen doorplaatsing naar andere HR of recruitmentblogs;

Wat biedt RecTec bloggers?

– Een platform met zo’n 7.000 unieke bezoekers per maand. Een goede manier om aan personal branding te doen in de doelgroep van recruiters en arbeidsmarktcommunicatie-adviseurs;
– Een veilig platform. Niet onderbouwde persoonlijke aanvallen worden niet geaccepteerd;
– Advies over het schrijven van blogs van een ervaren bloggen (ik zelf).

Interesse?

Neem contact met me op. Wil je eerst weten of bloggen iets voor je is kan je ook een eerste gastblog schrijven. Die worden dan als gastblogger gepost, maar je naam zal wel onder het artikel vermeld worden.

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial en expert op het gebied van technologie en werk. Hij schreef o.a. de boeken '10 banen die verdwijnen & 10 banen die verschijnen", "de maatschappelijke impact van de zelfrijdende auto" en "(R)evolutie van werk". Hij schrijft over recruitment in de brede zin van het woord en hoe dit beter kan door technologie slim in te zetten. Hij adviseert hier bedrijven over en geeft over dit onderwerp ook regelmatig inspirerende lezingen. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


678 views | Reageer (8 reacties)
 • Met een voorbehoud aangaande inspiratie, wil ik me bij deze aanmelden.
  Mvg,
  Marcel

 • Met een voorbehoud aangaande inspiratie, wil ik me bij deze aanmelden.
  Mvg,
  Marcel

 • Bas, op Picnic hebben we het al even kort besproken. Ik ben er wel voor in. In bureau’s/corporate/overheid/technologie ben ik wel thuis. Als je interesse hebt, stuur je maar een paar onderwerpen mijn kant uit.

 • Bas, op Picnic hebben we het al even kort besproken. Ik ben er wel voor in. In bureau’s/corporate/overheid/technologie ben ik wel thuis. Als je interesse hebt, stuur je maar een paar onderwerpen mijn kant uit.

 • Pingback: Gastblogs | RecTec()

 • Bas,

  Ik wil me wel aanmelden voor de blogrol. Minimaal 1x per maand en de andere voorwaarden dat lukt en kan ik me in vinden.

  Marcel

 • Bas,

  Ik wil me wel aanmelden voor de blogrol. Minimaal 1x per maand en de andere voorwaarden dat lukt en kan ik me in vinden.

  Marcel

 • Pingback: Introducing the bloggers | RecTec()


vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08