Weekend leesvoer

Door Bas van de Haterd op 10-10-2009 11:05.

krantlezenEen korte weekend leesvoer dit keer.

Er komt een keurmerk voor gezinsvriendelijke bedrijven. In dat kader zijn ook meteen de beste werkgevers voor ouders bekend gemaakt: De 10 organisaties die dit jaar uitblinken op bovengenoemde pijlers zijn: &Samhoud,  Cisco, Achmea, IBM, De Nederlandsche Bank, het Kadaster, Higher& Company, de Radboud Universiteit Nijmegen, Ernst&Young en de Haagse Hogeschool.

De pers is op bezoek geweest bij de banenmarkt in Amsterdam en vroeg zich af waar de banen waren. Een dag later was het de vraag: is twitter noodzakelijk voor een nieuwe baan? Ik mocht hier o.a. antwoord op geven: nee, zeker niet noodzakelijk, maar soms kan het handig zijn.

Laten we eindigen met goed nieuws: Google neemt weer personeel aan, ze zien een einde van de crisis.

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial en expert op het gebied van technologie en werk. Hij schreef o.a. de boeken '10 banen die verdwijnen & 10 banen die verschijnen", "de maatschappelijke impact van de zelfrijdende auto" en "(R)evolutie van werk". Hij schrijft over recruitment in de brede zin van het woord en hoe dit beter kan door technologie slim in te zetten. Hij adviseert hier bedrijven over en geeft over dit onderwerp ook regelmatig inspirerende lezingen. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


448 views | Reageer (0 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriën