Weekend leesvoer

Door Bas van de Haterd op 10-10-2009 11:05.

krantlezenEen korte weekend leesvoer dit keer.

Er komt een keurmerk voor gezinsvriendelijke bedrijven. In dat kader zijn ook meteen de beste werkgevers voor ouders bekend gemaakt: De 10 organisaties die dit jaar uitblinken op bovengenoemde pijlers zijn: &Samhoud,  Cisco, Achmea, IBM, De Nederlandsche Bank, het Kadaster, Higher& Company, de Radboud Universiteit Nijmegen, Ernst&Young en de Haagse Hogeschool.

De pers is op bezoek geweest bij de banenmarkt in Amsterdam en vroeg zich af waar de banen waren. Een dag later was het de vraag: is twitter noodzakelijk voor een nieuwe baan? Ik mocht hier o.a. antwoord op geven: nee, zeker niet noodzakelijk, maar soms kan het handig zijn.

Laten we eindigen met goed nieuws: Google neemt weer personeel aan, ze zien een einde van de crisis.

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial. Hij helpt organisaties met het begrijpen van social media en de gedragsveranderingen die dit met zich meebrengt op het gebied van de arbeidsmarkt. Organisaties huren hem in voor het verzorgen van inspirerende lezingen over de toekomst van de arbeidsmarkt, trainingen over het gebruik van social media voor recruitment of het opzetten van een recruitmentsite. Hij is tevens co-auteur van Personal Brand.nl en auteur van Werken Nieuwe Stijl. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


447 views | Reageer (0 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriën