Dutch Work Innovation Day

Door Bas van de Haterd op 08-10-2009 07:52.

lampOp 19 oktober is de Dutch Work Innovation Day, gratis toegankelijk en exclusief voor corporate recruiters en HR managers.

Op het programma staan zowel recruitment / arbeidsmarktcommunicatie gerichte verhalen, met name over social networking. Matthijs Roumen van Tribewise en Marc de Vries van Hyves zullen hierover vertellen.

Maar omdat mijn geloof is dat recruitment en HR veel meer samen moeten werken om toekomstige arbeidsmarktproblemen op te lossen en ook in sociale innovatie moeten investeren gaat het programma breder. Henny van Egmond (ex Rabobank) komt praten over het nieuwe werken en Pauline van der Meer Mohr (ex HR directeur van ABN AMRO in de tijd van ‘De Prooi‘) wil graag met iedereen in discussie over wat daar is gebeurt en wat de grondslag van de besluiten waren.

Het programma

13:00 ontvangst
13:30 opening door dagvoorzitter Bas van de Haterd
13:45 Arbeidsmarktcommunicatie in sociale netwerken door Matthijs Roumen – Tribewise
14:30 Interview Toine Al met Marc de Vries – Hyves over arbeidsmarktcommunicatie via Hyves.
15:00 pauze
15:30 Interview Toine Al met Henny van Egmond, voormalig programma manager Rabo unplugged (het nieuwe werken programma van de Rabobank) en nu zelfstandig ondernemer.
16:00 Interview Henk Ritmeester (HRprofessionals) met Pauline van der Meer Mohr (Amstelbridge) over haar rol als corporate HR directeur bij ABN AMRO, de besluiten, de redenen daarachter en de lessen die daar uit te trekken zijn.
16:45 Borrel
17:30 Einde.

Het event zou niet mogelijk zijn zonder onze supporters: Compagnon, HR Professionals, TextkernelRISE, OnrecruitPeopleXS, Rhinofly en Knollenstein.

De locatie is Seats2Meet, centraal station Utrecht.

Inschrijven is kosteloos (maar zonder inschrijving geen toegang). Dit event is enkel toegankelijk voor Corporate Recruiters en HR managers.

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial en expert op het gebied van technologie en werk. Hij schreef o.a. de boeken '10 banen die verdwijnen & 10 banen die verschijnen", "de maatschappelijke impact van de zelfrijdende auto" en "(R)evolutie van werk". Hij schrijft over recruitment in de brede zin van het woord en hoe dit beter kan door technologie slim in te zetten. Hij adviseert hier bedrijven over en geeft over dit onderwerp ook regelmatig inspirerende lezingen. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


612 views | Reageer (0 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08