wijnAanstaande vrijdag is het tijd voor de 1e Rectec borrel! Iedereen is welkom in de Winkel van Sinkel te Utrecht, een aantal van ons is vanaf 18.00 uur daar aanwezig. Het lijkt ons leuk om onze lezers te ontmoeten en op een gezellige, informele manier kennis met elkaar te maken. Ben je geen regelmatige lezer, maar houd je wel van gezelligheid, drankjes en hapjes, dan ben je uiteraard ook welkom.

Meer info vind je hier.

Niet vergeten dus: vrijdag 2 oktober, Winkel van Sinkel in Utrecht, vanaf 18.00 uur en breng je gezelligheidshumeur mee 🙂

Deze blog is geschreven door voormalig RecTec blogger Kim Willems

Over de Auteur

Bas van de Haterd Sommige bloggers verlaten RecTec na verloop van tijd, hun blogs blijven echter op de site onder de auteur 'Voormalig Blogger'


572 views | Reageer (4 reacties)
 • Top idee, ga het helaas niet halen.
  Veel plezier.
  Peer

 • Top idee, ga het helaas niet halen.
  Veel plezier.
  Peer

 • @Peer: jammer, had je graag eens in levende lijven ontmoet. Wellicht tot de volgende borrel!

 • @Peer: jammer, had je graag eens in levende lijven ontmoet. Wellicht tot de volgende borrel!


vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriën