firedVorig jaar zijn 106 rijksambtenaren ontslagen omdat ze zich niet hebben gehouden aan de normen en waarden die horen bij hun ambt.

Minister Ter Horst kan niet zeggen hoeveel ambtenaren exact zijn ontslagen vanwege disfunctioneren, aangezien de overheid geen exit redenen vastlegt op dat niveau.

Ik ben benieuwd hoeveel mensen bij grote bedrijven vertrekken wegens het schenden van ethische codes. Dat zullen we wel nooit weten vrees ik, hoewel ik denk dat het hele goede PR zou zijn op arbeidsmarktcommunicatie gebied. Wij nemen de ethische codes van ons bedrijf serieus en er zijn er afgelopen jaar zoveel om ontslagen.

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial. Hij helpt organisaties met het begrijpen van social media en de gedragsveranderingen die dit met zich meebrengt op het gebied van de arbeidsmarkt. Organisaties huren hem in voor het verzorgen van inspirerende lezingen over de toekomst van de arbeidsmarkt, trainingen over het gebruik van social media voor recruitment of het opzetten van een recruitmentsite. Hij is tevens co-auteur van Personal Brand.nl en auteur van Werken Nieuwe Stijl. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


569 views | Reageer (0 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriën