lampOp 19 oktober is het zo ver: de Dutch Work Innovation Day. Een middag met innovatie in werk, zowel arbeidsmarktcommunicatie als HR.

Het event staat in het teken van kennis uitwisseling op arbeidsmarkt gebied, waarbij arbeidsmarktcommunicatie en recruitment met HR thema’s overlopen. Zo zijn er sprekers over recruitment en arbeidsmarktcommunicatie in sociale netwerken (Matthijs Roumen van Rhinofly en Marc de Vries van Hyves), maar ook over het nieuwe werken (out projectleider Rabo unplugged Henny van Egmond) en de geleerde lessen van ABN AMRO (Pauline van der Meer Mohr, ex corporate HR directeur daar) .

Het programma

13:00 ontvangst
13:30 opening door dagvoorzitter Bas van de Haterd
13:45 Arbeidsmarktcommunicatie in sociale netwerken door Matthijs Roumen – Rhinofly
14:30 Interview Toine Al met Marc de Vries – Hyves over arbeidsmarktcommunicatie via Hyves.
15:00 pauze
15:30 Interview Toine Al met Henny van Egmond, voormalig programma manager Rabo unplugged (het nieuwe werken programma van de Rabobank) en nu zelfstandig ondernemer.
16:00 Interview Henk Ritmeester (HRprofessionals) met Pauline van der Meer Mohr (Amstelbridge) over haar rol als corporate HR directeur bij ABN AMRO, de besluiten, de redenen daarachter en de lessen die daar uit te trekken zijn.
16:45 Borrel
17:30 Einde.

Dit gratis event is alleen toegankelijk voor ‘corporates’, intermediairs en leveranciers aan Recruitment- en HR afdelingen zullen worden geweerd. Inschrijven is wel verplicht via de Mindz event site.

Het event zou niet mogelijk zijn zonder onze supporters: Compagnon, HR Professionals, TextkernelRISE, OnrecruitPeopleXS, Rhinofly en Knollenstein.

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial en expert op het gebied van technologie en werk. Hij schreef o.a. de boeken '10 banen die verdwijnen & 10 banen die verschijnen", "de maatschappelijke impact van de zelfrijdende auto" en "(R)evolutie van werk". Hij schrijft over recruitment in de brede zin van het woord en hoe dit beter kan door technologie slim in te zetten. Hij adviseert hier bedrijven over en geeft over dit onderwerp ook regelmatig inspirerende lezingen. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


743 views | Reageer (6 reacties)
 • Leuk programma. Jammer dat ik blijkbaar niet welkom ben al heb ik geen Mexicaanse griep of zo. Zijn er plannen om een dergelijk event ook voor leveranciers te orgniseren? Kan me voorstellen dat er veel bureau’s, job boards etc. zijn die zich ook graag ontwikkelen om van blijvende toegevoegde waarde te zijn voor hun klanten. Kunnen ze ook eens afstappen van verfoeide cowboy methoden. Grappig dat de sponsors/organisatoren ook tot de categorie leveranciers behoren trouwens…. 😉

 • Leuk programma. Jammer dat ik blijkbaar niet welkom ben al heb ik geen Mexicaanse griep of zo. Zijn er plannen om een dergelijk event ook voor leveranciers te orgniseren? Kan me voorstellen dat er veel bureau’s, job boards etc. zijn die zich ook graag ontwikkelen om van blijvende toegevoegde waarde te zijn voor hun klanten. Kunnen ze ook eens afstappen van verfoeide cowboy methoden. Grappig dat de sponsors/organisatoren ook tot de categorie leveranciers behoren trouwens…. 😉

 • @Niels: de supporters zijn idd leveranciers, die maken het mogelijk, daarom zijn die wel welkom natuurlijk. Maar als ik klachten over ze krijg zijn ze ook snel supporter af 🙂

  Maar het vorige event was ‘free for all’ en de komende denk ik weer. En er is ook sprake van b.v. een event specifiek voor de overheid, etc.

  Punt is dat n.a.v. de vorige ik mensen hoorde van corporates die stelde zich als een hert tussen honderd wolven te voelen met alle bureaus. Vervelend voor die het wel goed doen, maar de corporates komen anders niet hebben ze massaal aangegeven.

  Helaas bleek het noodzaak. Ik had ook liever de moeite en kosten van iemand die lijsten moet controleren bespaart. 😉

 • @Niels: de supporters zijn idd leveranciers, die maken het mogelijk, daarom zijn die wel welkom natuurlijk. Maar als ik klachten over ze krijg zijn ze ook snel supporter af 🙂

  Maar het vorige event was ‘free for all’ en de komende denk ik weer. En er is ook sprake van b.v. een event specifiek voor de overheid, etc.

  Punt is dat n.a.v. de vorige ik mensen hoorde van corporates die stelde zich als een hert tussen honderd wolven te voelen met alle bureaus. Vervelend voor die het wel goed doen, maar de corporates komen anders niet hebben ze massaal aangegeven.

  Helaas bleek het noodzaak. Ik had ook liever de moeite en kosten van iemand die lijsten moet controleren bespaart. 😉

 • @Bas bedankt voor je verrassend milde reactie op mijn geneuzel, aangezien het feitelijk erg zwartgallig en cynisch bedoeld was. Tuurlijk begrijp ik waarom voor deze aanpak is gekozen, tegelijk vindt ik wel oprecht jammer. Vooral van de tendens dat er een soort oorlogssfeertje heerst tussen corporate vs. bureau recruiters. Ik beraad me trouwens serieus op stappen om eens aan de andere kant van de tafel te gaan zitten, lijkt me wel eens leuk om zelf gebeld te worden i.p.v. omgekeerd 🙂 Tot die tijd heb ik me meteen maar ingeschreven op 2 events waar ik nog wel welkom ben. Lekker puh.

 • @Bas bedankt voor je verrassend milde reactie op mijn geneuzel, aangezien het feitelijk erg zwartgallig en cynisch bedoeld was. Tuurlijk begrijp ik waarom voor deze aanpak is gekozen, tegelijk vindt ik wel oprecht jammer. Vooral van de tendens dat er een soort oorlogssfeertje heerst tussen corporate vs. bureau recruiters. Ik beraad me trouwens serieus op stappen om eens aan de andere kant van de tafel te gaan zitten, lijkt me wel eens leuk om zelf gebeld te worden i.p.v. omgekeerd 🙂 Tot die tijd heb ik me meteen maar ingeschreven op 2 events waar ik nog wel welkom ben. Lekker puh.


vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriën