Bij RecTec hebben we inmiddels meer dan 200 unieke bezoekers per dag. Daarom lijkt het een goed moment voor een paar kleine vragen over hoe jullie als lezers RecTec lezen en wat jullie zouden willen zien.

Momenteel heeft RecTec een maximum van 3 artikelen per dag. Maar is dat wel wat lezers willen?

En tot slot hebben we een heel breed spectrum dat we met RecTec bestrijden. Alles rondom de arbeidsmarkt in de brede zin van het woord. Wat zijn nu de artikelen waar jullie het meest prijs op stellen?

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial en expert op het gebied van technologie en werk. Hij schreef o.a. de boeken '10 banen die verdwijnen & 10 banen die verschijnen", "de maatschappelijke impact van de zelfrijdende auto" en "(R)evolutie van werk". Hij schrijft over recruitment in de brede zin van het woord en hoe dit beter kan door technologie slim in te zetten. Hij adviseert hier bedrijven over en geeft over dit onderwerp ook regelmatig inspirerende lezingen. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


532 views | Reageer (11 reacties)
 • Goeiemorgen Bas, jammer dat je bij vraag 3 niet meerdere antwoorden kwijt kunt. Succes met je poll, ik zal hem zo doorzetten.
  Roos van Vugt

 • Goeiemorgen Bas, jammer dat je bij vraag 3 niet meerdere antwoorden kwijt kunt. Succes met je poll, ik zal hem zo doorzetten.
  Roos van Vugt

 • @Roos, dank je voor je reactie. Ik heb er juist expliciet voor gekomen één optie te vragen omdat ik zo probeer te achterhalen wat het belangrijkste is. Als ik meerdere opties laat aankruisen kom je er enkel achter wat het minst belangrijk is (iedereen selecteert dan namelijk alles, behalve dat wat hij/zij echt niet spannend vind).

 • @Roos, dank je voor je reactie. Ik heb er juist expliciet voor gekomen één optie te vragen omdat ik zo probeer te achterhalen wat het belangrijkste is. Als ik meerdere opties laat aankruisen kom je er enkel achter wat het minst belangrijk is (iedereen selecteert dan namelijk alles, behalve dat wat hij/zij echt niet spannend vind).

 • Misschien de volgende keer een ranking laten maken van artikelen die men graag wilt lezen?

 • Misschien de volgende keer een ranking laten maken van artikelen die men graag wilt lezen?

 • @Stephen, goed idee, ken jij er een gratis tooltje voor?

 • @Stephen, goed idee, ken jij er een gratis tooltje voor?

 • Sorry, ik heb om eerlijk te zijn geen enkele kennis over de technologische hulpmiddelen voor enquêtes die ook nog eens eenvoudig te implementeren zijn. Maar het lijkt er op dat de door jouw gebruikte twtpoll ook ranking en rating mogelijkheid heeft, dus dat lijkt mij de eenvoudigste manier: http://twtpoll.com/examples.php.

  Het is denk ik wel van toegevoegde waarde om de wensen van bezoekers inzichtelijk te krijgen en te analyseren.

 • Sorry, ik heb om eerlijk te zijn geen enkele kennis over de technologische hulpmiddelen voor enquêtes die ook nog eens eenvoudig te implementeren zijn. Maar het lijkt er op dat de door jouw gebruikte twtpoll ook ranking en rating mogelijkheid heeft, dus dat lijkt mij de eenvoudigste manier: http://twtpoll.com/examples.php.

  Het is denk ik wel van toegevoegde waarde om de wensen van bezoekers inzichtelijk te krijgen en te analyseren.

 • Pingback: Uitslagen lezersonderzoekje | RecTec()


vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriën