Meet the bloggers

Door Voormalig Blogger op 06-09-2009 22:35.

wijnHet is tijd om onze lezers te ontmoeten en wellicht vinden jullie het ook wel eens leuk om ons te ontmoeten. Dat kan!

Vrijdag 2 oktober vindt de eerste RecTec borrel plaats. In de Winkel van Sinkel in Utrecht. Vanaf 18.00 uur ben je welkom. Welkom om te kletsen met de bloggers, te discussieren over boeiende onderwerpen, interessante mensen te leren kennen, maar vooral om te genieten van een lekker drankje en een hoop gezelligheid.

We vinden het leuk als je van te voren laat weten of je erbij bent, dat kan via dit blog als reactie, maaaaaaar spontaniteit zijn we ook dol op.

See you there!

PS. Drankjes zijn voor eigen rekening, tenzij één van ons 10 september de staatsloterij jackpot wint 😉

Deze blog is geschreven door voormalig RecTec blogger Kim Willems

Over de Auteur

Bas van de Haterd Sommige bloggers verlaten RecTec na verloop van tijd, hun blogs blijven echter op de site onder de auteur 'Voormalig Blogger'


509 views | Reageer (1 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriën