Copywriter on the loose

Door Bas van de Haterd op 04-08-2009 17:14.

Ik schreef al over de youtube sollicitatiebrief en op Marketingfacts een iets uitgebreidere post met andere Nederlandse voorbeelden. Op HRlog zag ik ook al een post van een Nederlandse copywriter die ook leuk bezig is, en nu mailt hij me ook met de vraag wat ik er van vind. Nou, iemand die zich onderscheidt is natuurlijk super.

copywriter

Hij ondersteund alles met een slimme guerilla marketing actie. Bij allerlei bureaus hangt hij deze poster op (zoals op zijn Flickr page te zien is).

Wat ik erg goed vind is dat hij zijn hele social media aanwezigheid netjes op de site vermeld. Wat ik nog net iets anders gedaan had was dat ik nadrukkelijk iets met een blog gedaan had. Als copywriter ben je vooral bezig met tekst, laat dan ook vooral zien dat je geweldig met teksten kan werken. Maak spoofs, maak ‘wat zou ik hier neer gezet hebben’ acties. Laat je talent nog meer zien.

Neemt niet weg dat het een briljanten actie is hoor, afwachten welk bureau deze jongen gaat wegkapen.

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial en expert op het gebied van technologie en werk. Hij schreef o.a. de boeken '10 banen die verdwijnen & 10 banen die verschijnen", "de maatschappelijke impact van de zelfrijdende auto" en "(R)evolutie van werk". Hij schrijft over recruitment in de brede zin van het woord en hoe dit beter kan door technologie slim in te zetten. Hij adviseert hier bedrijven over en geeft over dit onderwerp ook regelmatig inspirerende lezingen. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


592 views | Reageer (0 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriƫn