tanja-in-gesprek-492x737Uitkeringsinstantie UWV zoekt 2.300 mensen om de verwachte aanvragen van uitkeringen te kunnen verwerken. Ruim 1.300 beoordelaars en 800 werkcoaches die mensen naar werk moeten begeleiden. Dat laatste is bij uitstek een functie geschikt voor intercedenten en recruiters die momenteel zonder baan zitten door de recessie. Het gaat hier om tijdelijke banen, aangezien de crisis ook tijdelijk is, aldus het UWV. Daar is in ieder geval over na gedacht. Ik moet zeggen dat het me een goede werkaanvulling lijkt voor veel recruiters en dat als er veel wat meer commercieel ingestelde recruiters bij het UWV aan de slag gaan daar misschien ook wel het nodige positieve uit kan komen. Dus recruiters en intercedenten: weet waar je kan solliciteren.

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial. Hij helpt organisaties met het begrijpen van social media en de gedragsveranderingen die dit met zich meebrengt op het gebied van de arbeidsmarkt. Organisaties huren hem in voor het verzorgen van inspirerende lezingen over de toekomst van de arbeidsmarkt, trainingen over het gebruik van social media voor recruitment of het opzetten van een recruitmentsite. Hij is tevens co-auteur van Personal Brand.nl en auteur van Werken Nieuwe Stijl. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


4.706 views | Reageer (0 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriƫn