recruitrRecent heb ik samen met Jacco Valkenburg en Marco Hendrikse een white paper geschreven over referral recruitment. In mijn optiek is referral recruitment één van de meest onderbelichte onderwerpen van recruitment en is daar nog heel veel te winnen, iets wat bijvoorbeeld Accenture bewijst met hun geweldige strategie op dit gebied. Mijn deel van het white paper gaat vooral over alumni netwerken en referral recruitment. Dit geheel is geschreven in opdracht van Recruitr, een nieuwe tool voor referral recruitment. Het eerste deel is inmiddels op te vragen bij recruitr en je krijgt dan automatisch ook deel 2 en 3 gemaild.

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial en expert op het gebied van technologie en werk. Hij schreef o.a. de boeken '10 banen die verdwijnen & 10 banen die verschijnen", "de maatschappelijke impact van de zelfrijdende auto" en "(R)evolutie van werk". Hij schrijft over recruitment in de brede zin van het woord en hoe dit beter kan door technologie slim in te zetten. Hij adviseert hier bedrijven over en geeft over dit onderwerp ook regelmatig inspirerende lezingen. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


560 views | Reageer (0 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriën