recruitrRecent heb ik samen met Jacco Valkenburg en Marco Hendrikse een white paper geschreven over referral recruitment. In mijn optiek is referral recruitment één van de meest onderbelichte onderwerpen van recruitment en is daar nog heel veel te winnen, iets wat bijvoorbeeld Accenture bewijst met hun geweldige strategie op dit gebied. Mijn deel van het white paper gaat vooral over alumni netwerken en referral recruitment. Dit geheel is geschreven in opdracht van Recruitr, een nieuwe tool voor referral recruitment. Het eerste deel is inmiddels op te vragen bij recruitr en je krijgt dan automatisch ook deel 2 en 3 gemaild.

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial. Hij helpt organisaties met het begrijpen van social media en de gedragsveranderingen die dit met zich meebrengt op het gebied van de arbeidsmarkt. Organisaties huren hem in voor het verzorgen van inspirerende lezingen over de toekomst van de arbeidsmarkt, trainingen over het gebruik van social media voor recruitment of het opzetten van een recruitmentsite. Hij is tevens co-auteur van Personal Brand.nl en auteur van Werken Nieuwe Stijl. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


556 views | Reageer (0 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriën