Dutch Work Innovation Day

Door Bas van de Haterd op 09-07-2009 22:18.

Afgelopen week kondigde ik al aan dat DRI voortaan DWI was, Dutch Work Innovation. Nu is dan ook het eerste DWI event in de steigers en de inschrijvingen zijn geopend.

Op 19 oktober zal van 13:00 tot 17:00 uur de Dutch Work Innovation Day plaatsvinden.
Het event is enkel toegankelijk voor ‘corporates’ (bedrijven en instellingen die voor zichzelf werven). Het event is nadrukkelijk NIET toegankelijk voor W&S bureaus, interim recruiters en leveranciers aan de HR of recruitmentbranche (zoals media partijen, onderzoeksbureaus of technologie leveranciers). Dit op uitdrukkelijk verzoek van deze corporates.

4 onderwerpen dit keer.

– Presentatie arbeidsmarktcommunicatie in sociale netwerken
– Interview met Marc de Vries over de mogelijkheden van Hyves voor arbeidsmarktcommunicatie en het nieuwe werken
– Interview over het nieuwe werken
– Interview (waarbij de zaal nadrukkelijk is uitgenodigd mee te praten) met Pauline van der Meer Mohr (Amstelbridge, ex HR directeur ABN AMRO ten tijde van de overname) over haar rol binnen ABN AMRO en de lessen die te trekken zijn uit deze periode.

Inschrijven kan via
http://www.mindz.com/events/Dutch_Work_Innovation_Day

Er zijn 200 plaatsen beschikbaar. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt (mits in de doelgroep dus).

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial. Hij helpt organisaties met het begrijpen van social media en de gedragsveranderingen die dit met zich meebrengt op het gebied van de arbeidsmarkt. Organisaties huren hem in voor het verzorgen van inspirerende lezingen over de toekomst van de arbeidsmarkt, trainingen over het gebruik van social media voor recruitment of het opzetten van een recruitmentsite. Hij is tevens co-auteur van Personal Brand.nl en auteur van Werken Nieuwe Stijl. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


424 views | Reageer (0 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriƫn