recinnoDutch Recruitment Innovation is niet meer. De Linkedin groep, met bijbehorend event, is van naam veranderd. De nieuwe naam is Dutch Work Innovation. Het eerste DRI event was namelijk al veel breder dan recruitment alleen. Eigenlijk gaat het om sociale innovatie en werk in zijn algemeenheid. De arbeidsmarkt, de manier waarop we werk inrichten en de innovaties zowel in het benaderen als het behouden van kandidaten. Vandaar dat de groep nu ook is aangepast. Voor de volgende DWI staan er interessante dingen op het programma. Deze DWI gaat enkel toegankelijk zijn voor corporates en zal medio oktober plaatsvinden.

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial. Hij helpt organisaties met het begrijpen van social media en de gedragsveranderingen die dit met zich meebrengt op het gebied van de arbeidsmarkt. Organisaties huren hem in voor het verzorgen van inspirerende lezingen over de toekomst van de arbeidsmarkt, trainingen over het gebruik van social media voor recruitment of het opzetten van een recruitmentsite. Hij is tevens co-auteur van Personal Brand.nl en auteur van Werken Nieuwe Stijl. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


644 views | Reageer (3 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriƫn