Respect

Door Bas van de Haterd op 03-07-2009 09:31.

Recent was ik bij ARA m/v, arbeidsmarktcommunicatie in Rotterdam. Op hun dakterras zag ik het volgende bord, een eerbetoon aan een oud werknemer die er heel veel jaren van zijn leven het beste had gegeven. Iets unieks voor een uniek persoon. Een prachtig staaltje van respect voor oud collega’s. Dat zouden meer partijen moeten doen denk ik wel eens.

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial. Hij helpt organisaties met het begrijpen van social media en de gedragsveranderingen die dit met zich meebrengt op het gebied van de arbeidsmarkt. Organisaties huren hem in voor het verzorgen van inspirerende lezingen over de toekomst van de arbeidsmarkt, trainingen over het gebruik van social media voor recruitment of het opzetten van een recruitmentsite. Hij is tevens co-auteur van Personal Brand.nl en auteur van Werken Nieuwe Stijl. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


485 views | Reageer (2 reacties)
  • Leuk artikeltje, helemaal mee eens en vooral een prachtige foto!

  • Leuk artikeltje, helemaal mee eens en vooral een prachtige foto!


vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08landmacht_tram_03landmacht_tram_06

Categoriƫn