Respect

Door Bas van de Haterd op 03-07-2009 09:31.

Recent was ik bij ARA m/v, arbeidsmarktcommunicatie in Rotterdam. Op hun dakterras zag ik het volgende bord, een eerbetoon aan een oud werknemer die er heel veel jaren van zijn leven het beste had gegeven. Iets unieks voor een uniek persoon. Een prachtig staaltje van respect voor oud collega’s. Dat zouden meer partijen moeten doen denk ik wel eens.

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial en expert op het gebied van technologie en werk. Hij schreef o.a. de boeken '10 banen die verdwijnen & 10 banen die verschijnen", "de maatschappelijke impact van de zelfrijdende auto" en "(R)evolutie van werk". Hij schrijft over recruitment in de brede zin van het woord en hoe dit beter kan door technologie slim in te zetten. Hij adviseert hier bedrijven over en geeft over dit onderwerp ook regelmatig inspirerende lezingen. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


487 views | Reageer (2 reacties)
  • Leuk artikeltje, helemaal mee eens en vooral een prachtige foto!

  • Leuk artikeltje, helemaal mee eens en vooral een prachtige foto!


vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriƫn