Skype vacature viral

Door Bas van de Haterd op 18-06-2009 08:34.

Via Recruitment Views kwam ik op de volgende video, die van Skype blijkt te zijn. De site waar hij naar verwijst is Myjobhasexpired, welke uiteindelijk uitkomt bij de internationale wervingssite van Skype

Zelf vind ik het concept (banen die overbodig zijn, waardoor nu je roos wordt geoogst om de directeur te laten skien) erg leuk. De uitwerking iets minder en de tussensite myjobhasexpired vind ik ronduit slecht. Goed concept, maar nog veel te verbeteren aan de uitwerking. De 3 versies van de video op Youtube zijn momenteel zo’n 4.000 keer bekeken in iets minder dan een week tijd. Zeer matig voor een internationale campagne.

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial en expert op het gebied van technologie en werk. Hij schreef o.a. de boeken '10 banen die verdwijnen & 10 banen die verschijnen", "de maatschappelijke impact van de zelfrijdende auto" en "(R)evolutie van werk". Hij schrijft over recruitment in de brede zin van het woord en hoe dit beter kan door technologie slim in te zetten. Hij adviseert hier bedrijven over en geeft over dit onderwerp ook regelmatig inspirerende lezingen. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


366 views | Reageer (0 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriƫn