dartElk kwartaal verzorg ik voor enkele reclame (arbeidsmarktcommunicatie)bureaus een kwartaal-update. Ik praat ze dan bij over wat er het alfgelopen kwartaal aan leuke acties zijn geweest, ter inpiratie en vermaak. Voor dit kwartaal was ik een beetje bang, was er eigenlijk wel genoeg content? Maar tot mijn grote verbazing zijn er eigenlijk best veel hele leuke acties geweest. Geen van alle hebben overigens een nominatie gehad voor enige award, maar dat wil niet zeggen dat ze niet het bespreken waard zijn.

We hadden natuurlijk Tele2 Webcamweek (zie hier RecTec artikel er over)
KPMG – The Deal (zie hier evaluatie van die campagne)
Een nieuwe video van Max Cornelisse van info support (zie hier evaluatie)
Energize Twilliciteren op Twacatures
De Politie Holland Midden die via Youtube een nieuwe PR medewerker werft

En we hadden nog de gemiddelde dag bij Logica, maar die zal ik gezien de huidige ontslagrondes daar maar buiten beschouwing laten.

En internationaal hadden we o.a.:
The best job in the world finale
Het youtube synphony orchestra

Zou het komen dat crisis tijden het beste en meest creatieve in ons naar boven brengt? Maar er zitten toch echt leuke dingen tussen hier volgens mij. Magneetwaardige campagnes zogezegd.

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial. Hij helpt organisaties met het begrijpen van social media en de gedragsveranderingen die dit met zich meebrengt op het gebied van de arbeidsmarkt. Organisaties huren hem in voor het verzorgen van inspirerende lezingen over de toekomst van de arbeidsmarkt, trainingen over het gebruik van social media voor recruitment of het opzetten van een recruitmentsite. Hij is tevens co-auteur van Personal Brand.nl en auteur van Werken Nieuwe Stijl. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


517 views | Reageer (0 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriƫn