Testen van e-mail mailings

Door Bas van de Haterd op 27-05-2009 12:12.

Het testen van e-mails lijkt een standaard procedure, maar het komt nog vaak voor dat het niet of niet goed gebeurt. Ik merk het zelf regelmatig bij auto replies bijvoorbeeld op sollicitaties (wanneer ik een workshop of adviestraject doe bij een klant). Foutjes die erin sluipen. Maar ook bij grote organisaties zoals VNU / Intermediair is het blijkbaar soms lastig, gezien het onderstaande voorbeeld. Tip van de dag: solliciteer eens bij je eigen organisatie en bekijk de mail zoals die echt binnenkomt, bij voorkeur thuis of op webmail, aangezien verschillende mailprogramma’s verschillend met e-mail kunnen omgaan.

intermediair

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial en expert op het gebied van technologie en werk. Hij schreef o.a. de boeken '10 banen die verdwijnen & 10 banen die verschijnen", "de maatschappelijke impact van de zelfrijdende auto" en "(R)evolutie van werk". Hij schrijft over recruitment in de brede zin van het woord en hoe dit beter kan door technologie slim in te zetten. Hij adviseert hier bedrijven over en geeft over dit onderwerp ook regelmatig inspirerende lezingen. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


305 views | Reageer (0 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08