Testen van e-mail mailings

Door Bas van de Haterd op 27-05-2009 12:12.

Het testen van e-mails lijkt een standaard procedure, maar het komt nog vaak voor dat het niet of niet goed gebeurt. Ik merk het zelf regelmatig bij auto replies bijvoorbeeld op sollicitaties (wanneer ik een workshop of adviestraject doe bij een klant). Foutjes die erin sluipen. Maar ook bij grote organisaties zoals VNU / Intermediair is het blijkbaar soms lastig, gezien het onderstaande voorbeeld. Tip van de dag: solliciteer eens bij je eigen organisatie en bekijk de mail zoals die echt binnenkomt, bij voorkeur thuis of op webmail, aangezien verschillende mailprogramma’s verschillend met e-mail kunnen omgaan.

intermediair

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial. Hij helpt organisaties met het begrijpen van social media en de gedragsveranderingen die dit met zich meebrengt op het gebied van de arbeidsmarkt. Organisaties huren hem in voor het verzorgen van inspirerende lezingen over de toekomst van de arbeidsmarkt, trainingen over het gebruik van social media voor recruitment of het opzetten van een recruitmentsite. Hij is tevens co-auteur van Personal Brand.nl en auteur van Werken Nieuwe Stijl. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


301 views | Reageer (0 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriƫn