tafelrondDinsdag 26 mei a.s. is er een ronde tafel over de Toekomst van Recruitment. Deze ronde tafel is georganiseerd door Henk Ritmeester van HRprofessionals en mijzelf. De ronde tafel an sich is een besloten bijeenkomst waar enkele genodigden met elkaar in discussie zullen gaan over de toekomst van het vak en de rol van bijvoorbeeld bureaus hierin. Maar omdat de nieuwe media de mogelijkheid bieden om ook externe ‘toe te laten’ willen wij iedereen de mogelijkheid bieden om mee te praten via Twitter. Er zal live verslag gedaan worden door het account @rrenewal (recruitment renewal, speciaal voor deze ronde tafel aangemaakt) en replies naar dit account zullen, bij goede vragen, ook zeker meegenomen worden in de discussie. Uiteraard zal er naderhand ook verslag op verschillende blogs van gedaan worden. Vragen vooraf kunnen ook gemaild of getwittert worden natuurlijk.

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial en expert op het gebied van technologie en werk. Hij schreef o.a. de boeken '10 banen die verdwijnen & 10 banen die verschijnen", "de maatschappelijke impact van de zelfrijdende auto" en "(R)evolutie van werk". Hij schrijft over recruitment in de brede zin van het woord en hoe dit beter kan door technologie slim in te zetten. Hij adviseert hier bedrijven over en geeft over dit onderwerp ook regelmatig inspirerende lezingen. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


457 views | Reageer (0 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08