Vreemde advertentie

Door Bas van de Haterd op 22-05-2009 10:23.

Hij is al wat ouder, maar nog niet besproken. Deze advertentie kwam ik op een zaterdag tegen in de Volkskrant. Ik ben benieuwd of iemand mij kan uitleggen wat een leeuw te maken heeft met een hoofd automatisering van de tweede kamer. Of zou die Leeuw te maken hebben met het bureau (Leeuwendaal) dat er voor werft? En waarom zou je een advertentie branden met het bureau? Ik vind het niets (hoewel hij wel opviel, dat moet ik toegeven).

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial. Hij helpt organisaties met het begrijpen van social media en de gedragsveranderingen die dit met zich meebrengt op het gebied van de arbeidsmarkt. Organisaties huren hem in voor het verzorgen van inspirerende lezingen over de toekomst van de arbeidsmarkt, trainingen over het gebruik van social media voor recruitment of het opzetten van een recruitmentsite. Hij is tevens co-auteur van Personal Brand.nl en auteur van Werken Nieuwe Stijl. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


418 views | Reageer (6 reacties)
  • Lijkt me simpel antwoord in het wapen van de 23 kamer der Staten Generaal zit een leeuw…?

  • Lijkt me simpel antwoord in het wapen van de 23 kamer der Staten Generaal zit een leeuw…?

  • @Roos: goed punt, zo had ik er nog niet aan gedacht.

    Overigens verbaas ik me bij deze ineens ook dat er geen directe reactie mogelijkheid in de advertentie zit, kijk op de algemene site (en van daar moet je maar verder zoeken blijkbaar).

  • @Roos: goed punt, zo had ik er nog niet aan gedacht.

    Overigens verbaas ik me bij deze ineens ook dat er geen directe reactie mogelijkheid in de advertentie zit, kijk op de algemene site (en van daar moet je maar verder zoeken blijkbaar).

  • Ik weet bijna zeker dat de leeuw voortkomt uit het bureau dat de vacature plaats. Je suggereert dat zelf ook al en ik weet zeker dat ze vaker zo advertenties plaatsen. ik zal het eens in de gaten houden.

  • Ik weet bijna zeker dat de leeuw voortkomt uit het bureau dat de vacature plaats. Je suggereert dat zelf ook al en ik weet zeker dat ze vaker zo advertenties plaatsen. ik zal het eens in de gaten houden.


vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriƫn