Al eerder heb ik hier een ander deel van het interview dat ik met professor Urs Gasser van Harvard had over Digital Natives gepubliceerd. Dit ging toen specifiek over de security en privacy issues die deze nieuwe generatie met zich meebrengen wanneer ze de arbeidsmarkt betreden. Dit interview is breder en gaat over Digital Natives in zijn algemeenheid. Het gaat over het type bedrijven waar ze voor zullen willen werken, de aanpassingen die sommige bedrijven zullen moeten doen, het feit dat bedrijven misschien wel kleiner moeten worden of in ieder geval kleinschaliger moeten handelen en het feit dat als deze groep straks kinderen krijgt er wel weer nieuwe issues ontstaan.

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial. Hij helpt organisaties met het begrijpen van social media en de gedragsveranderingen die dit met zich meebrengt op het gebied van de arbeidsmarkt. Organisaties huren hem in voor het verzorgen van inspirerende lezingen over de toekomst van de arbeidsmarkt, trainingen over het gebruik van social media voor recruitment of het opzetten van een recruitmentsite. Hij is tevens co-auteur van Personal Brand.nl en auteur van Werken Nieuwe Stijl. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


682 views | Reageer (2 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriƫn