connectedIn deze erg vermakelijke post van Steve Woodruff maakt een prachtig punt dat ik al jaren probeer te maken. Social networking gaat niet om zoveel mogelijk connecties vergaren. Je bent niet de populairste persoon als je de meeste handtekeningen in je jaarboek hebt gekregen. Het gaat er niet om dat je zoveel mogelijk volgers op Twitter hebt. Dan ben je niet genetwerkt, dan heb je een abonnement. En abonnementen nemen is makkelijk, netwerken kost tijd, energie en effort. En de pay off voor deze echte netwerken is veel groter dan de mensen met veel onbekende linkjes.Voor de linkjes of volgers verzamelaars heeft Steve dan ook de volgende News Flash: You’re not networked. You’re subscribed.

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial. Hij helpt organisaties met het begrijpen van social media en de gedragsveranderingen die dit met zich meebrengt op het gebied van de arbeidsmarkt. Organisaties huren hem in voor het verzorgen van inspirerende lezingen over de toekomst van de arbeidsmarkt, trainingen over het gebruik van social media voor recruitment of het opzetten van een recruitmentsite. Hij is tevens co-auteur van Personal Brand.nl en auteur van Werken Nieuwe Stijl. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


290 views | Reageer (0 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriƫn