Normaal doe ik niet aan snel of veel aan een oproep plaatsen op RecTec, maar voor sommige mensen maak je een uitzondering. Die hoeven me het niet eens te vragen zelfs. An de Jonghe is namelijk bezig met een nieuw boek, haar derde, naar Headhunter op zoek naar de witte raaf en Social networks arround the world. Dit keer over sociale media en HR. En ze doet de volgende oproep:

Wil iedereen die met vragen zit over:
-specifieke netwerken
-andere types van sociale media (podcasting, social bookmarking, blogs,etc)
-het waarom en hoe van sociale media voor recruitment

deze mailen naar adj @ trendq.eu (niet klikbaar op verzoek, i.v.m. spam). Zo wordt het boek iets dat recruiters uit Belgiƫ en Nederland kunnen gebruiken in hun dagelijks werk, ipv een theoretisch verhaal. Mocht je tips hebben over websites, tools of cases dan hoor ik het ook graag natuurlijk.

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial en expert op het gebied van technologie en werk. Hij schreef o.a. de boeken '10 banen die verdwijnen & 10 banen die verschijnen", "de maatschappelijke impact van de zelfrijdende auto" en "(R)evolutie van werk". Hij schrijft over recruitment in de brede zin van het woord en hoe dit beter kan door technologie slim in te zetten. Hij adviseert hier bedrijven over en geeft over dit onderwerp ook regelmatig inspirerende lezingen. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


404 views | Reageer (0 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08