DRI in MP3

Door Bas van de Haterd op 13-05-2009 16:02.

platenspeler_195aHet leuke aan de ‘nieuwe wereld’ is dat veel technologie zo eenvoudig en goedkoop is dat heel veel mensen het gewoon hebben. Zo kwam op het Dutch Recruitment Innovation Event dus een bezoeker naar mij toe met de vraag: mag ik dit opnemen? Zijn kleine digitale opname apparaat is dus aan de geluidsinstallatie gekoppeld en daardoor hebben we nu van de interviews na de pauze ook geluidsbestanden. En natuurlijk delen we die ook graag met iedereen die er was en die er niet was. Dus luister er naar of download ze en luister er naar in de file zou ik zeggen.

Het interview van Thomas Waldman over de impact op het employer brand van de verhuizing van Vodafone is in twee stukken door wat technische probleempjes.

Deel 1 is hier te beluisteren
Deel 2 is hier te beluisteren

Het interview met Eric Hinfelaar over arbeidsmarktcommunicatie ‘to the next level’ is hier te beluisteren

En het interview met Polle de Maagt over Werknemer 2.0 is hier te beluisteren.

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial en expert op het gebied van technologie en werk. Hij schreef o.a. de boeken '10 banen die verdwijnen & 10 banen die verschijnen", "de maatschappelijke impact van de zelfrijdende auto" en "(R)evolutie van werk". Hij schrijft over recruitment in de brede zin van het woord en hoe dit beter kan door technologie slim in te zetten. Hij adviseert hier bedrijven over en geeft over dit onderwerp ook regelmatig inspirerende lezingen. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


425 views | Reageer (0 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08