lampNog even en het is zo ver, de Dutch Recruitment Innovation Day. Op dinsdag 12 mei a.s. in Utrecht een middag met ongebruikelijke sprekers die niet komen spreken, maar geïnterviewd worden over hun innovatieve manier van recruitment (en HR) toepassen.

Inmiddels hebben al ruim 160 bezoekers die zich ingeschreven, we verwachten dus een vol huis. Het event is gratis event dankzij de supporters van innovatie in recruitment: Rhinofly, Textkernel, RISE, Knollenstein en Compagnon.

Interviews met twee van de sprekers zijn hier al geweest, Polle de Maagt over werknemer 2.0 en Eric Hinfelaar over het targetten van toekomstige werknemers ‘naar het volgende niveau’.

Het programma:
13:00 Ontvangst
13:30 Opening door Bas van de Haterd
13:45 Marielle Sijgers en An de Jonghe over Recruitment in sociale netwerken
14:15 Wilco Verdoold en Paul Manuel over medewerkers zonder afgunst en vaak al vooraf afgesproken laten vertrekken en daar zelfs bij helpen
14:45 Pauze
15:15 Thomas Waldman over de impact van de verhuizing van Vodafone op je Employer Brand
15:45 Eric Hinfelaar over targetting van kandidaten ‘taken to the next level’
16:15 Polle de Maagt over werknemer 2.0.
16:45 Borrel

Het event is gratis voor iedereen die zich inschrijft via: http://www.mindz.com/events/Dutch_Recruitment_Innovation_Day

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial en expert op het gebied van technologie en werk. Hij schreef o.a. de boeken '10 banen die verdwijnen & 10 banen die verschijnen", "de maatschappelijke impact van de zelfrijdende auto" en "(R)evolutie van werk". Hij schrijft over recruitment in de brede zin van het woord en hoe dit beter kan door technologie slim in te zetten. Hij adviseert hier bedrijven over en geeft over dit onderwerp ook regelmatig inspirerende lezingen. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


389 views | Reageer (0 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08