Afscheid nemen in stijl

Door Bas van de Haterd op 06-04-2009 09:09.

goodbyeZe zeggen wel eens dat de manier waarop je afscheid neemt van een organisatie heel veel zegt over die organisatie. Zo heb ik zelf ooit een afscheid meegemaakt van een collega dat heel indrukwekkend was, waar ook alles uit de kast is gehaald. En aan die organisatie heb ik altijd goede herinneringen gehouden, ondanks alles dat daar mis ging.

Recent is Frank Meeuwsen vertrokken bij Rhinofly, hét bureau voor online arbeidsmarktcommunicatie in Nederland. Frank is daarnaast ook de man geweest die b.v. Frank-Ly, één van de eerste corporate weblogs van Nederland opgezet heeft, voor Rhinofly. En voor hem hebben ze nu Frank-Wie als afscheid opgezet. Geheel in stijl met het bedrijf.

Rhinofly haalt de laatste tijd heel veel online top talent binnen en als je dit soort acties ziet snap ik nog iets beter waarom. Want het is niet alleen vinden dat het zo hoort, maar ook daar dus de tijd voor vrij maken om het zo te doen. Daar is maar één woord voor: KLASSE.

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial en expert op het gebied van technologie en werk. Hij schreef o.a. de boeken '10 banen die verdwijnen & 10 banen die verschijnen", "de maatschappelijke impact van de zelfrijdende auto" en "(R)evolutie van werk". Hij schrijft over recruitment in de brede zin van het woord en hoe dit beter kan door technologie slim in te zetten. Hij adviseert hier bedrijven over en geeft over dit onderwerp ook regelmatig inspirerende lezingen. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


1.550 views | Reageer (2 reacties)
  • Ik las het net, erg mooi initiatief. Leuke post Bas!

  • Ik las het net, erg mooi initiatief. Leuke post Bas!


vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriën