Een kort interview met Gordon Lokenberg over het nut van web analytics voor recruiters. Wat is het? Wat kan je er mee? Waarom zou je er iets mee moeten doen?

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial en expert op het gebied van technologie en werk. Hij schreef o.a. de boeken '10 banen die verdwijnen & 10 banen die verschijnen", "de maatschappelijke impact van de zelfrijdende auto" en "(R)evolutie van werk". Hij schrijft over recruitment in de brede zin van het woord en hoe dit beter kan door technologie slim in te zetten. Hij adviseert hier bedrijven over en geeft over dit onderwerp ook regelmatig inspirerende lezingen. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


737 views | Reageer (4 reacties)
 • Chapeau Gordon voor je comment over de (non) ROI van banners ☺ verder jammer dat het zo algemeen blijft, geen specifieke tips of sites waar men naar toe kan..

 • Chapeau Gordon voor je comment over de (non) ROI van banners ☺ verder jammer dat het zo algemeen blijft, geen specifieke tips of sites waar men naar toe kan..

 • Johan Gelauf

  Hallo Gordon en Bas,
  Interessant interview. Ik begrijp eruit dat je door het analyseren van reacties op recruitment benaderingen via websites probeert erachter te komen welke specifieke benadering effectief is en welke niet. Dat maakt dat er gerichter kan worden gezocht naar de juiste doelgroep.
  Leuk om Gordon weer te zien na onze ontmoeting tijdens de Recruitment Charity in december 2008. Ik was daar aanwezig namens Teachers for Teachers.

 • Johan Gelauf

  Hallo Gordon en Bas,
  Interessant interview. Ik begrijp eruit dat je door het analyseren van reacties op recruitment benaderingen via websites probeert erachter te komen welke specifieke benadering effectief is en welke niet. Dat maakt dat er gerichter kan worden gezocht naar de juiste doelgroep.
  Leuk om Gordon weer te zien na onze ontmoeting tijdens de Recruitment Charity in december 2008. Ik was daar aanwezig namens Teachers for Teachers.


vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriën