lampOp 12 mei aanstaande is het zo ver, de eerste Dutch Recruitment Innovation Day. Gelieerd aan de Linkedin groep Dutch Recruitment Innovation zal dit event, net als dit blog en de Linkedin groep, in het teken staan van het delen van kennis over innovatie in recruitment. Dit is een heel breed onderwerp waarbij we deze keer hebben besloten niet al te veel technische innovatie aan bod te laten komen, maar ons meer op praktische en sociale innovatie te richten.

Het event (dat gehouden zal worden bij Seats2Meet in Utrecht) is gratis, want kennis wil vrij zijn. Er zit ook geen winstoogmerk aan en kan mede georganiseerd worden dankzij de supporters: Seats2Meet, Rise, Compagnon, Rhinofly, Textkernel en Knollenstein.

Het programma:

13:00 Ontvangst
13:30 Opening door Bas van de Haterd
13:45 Toine Al in gesprek met Marielle Sijgers en An de Jonghe over Recruitment in sociale netwerken
14:15 Toine Al in gesprek met Wilco Verdoold en Paul Manuel over medewerkers zonder afgunst en vaak al vooraf afgesproken laten vertrekken en daar zelfs bij helpen
14:45 Pauze
15:15 Bas van de Haterd in gesprek met Thomas Waldman over de impact van een verhuizing op je Employer Brand (case van Vodafone)
15:45 Bas van de Haterd in gesprek met Eric Hinfelaar over targetting van kandidaten ‘taken to the next level’
16:15 Toine Al in gesprek met Polle de Maagt over werknemer 2.0.
16:45 Borrel

Registreren kan via de website.

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial. Hij helpt organisaties met het begrijpen van social media en de gedragsveranderingen die dit met zich meebrengt op het gebied van de arbeidsmarkt. Organisaties huren hem in voor het verzorgen van inspirerende lezingen over de toekomst van de arbeidsmarkt, trainingen over het gebruik van social media voor recruitment of het opzetten van een recruitmentsite. Hij is tevens co-auteur van Personal Brand.nl en auteur van Werken Nieuwe Stijl. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


929 views | Reageer (0 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriën