Rechters gezocht

Door Bas van de Haterd op 23-03-2009 11:16.

Via het blog van Corné Wielemaker kwam ik op deze advertentie, die in het NRC en de Volkskrant stond. Rechters gezocht, twee tekstblokken, leuk gedaan. Wel veel tekst er ook onder. Ik ben er nog niet achter wat ik er van vind. Volgens mij is hij goed gericht op de doelgroep (zowel qua medium, papier, als qua opmaak). Maar ergens vraag ik me af of hij wel voldoende aandacht trekt? Wordt deze advertentie wel gelezen? Als hij gelezen wordt is hij goed denk ik. rechters-gezocht

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial. Hij helpt organisaties met het begrijpen van social media en de gedragsveranderingen die dit met zich meebrengt op het gebied van de arbeidsmarkt. Organisaties huren hem in voor het verzorgen van inspirerende lezingen over de toekomst van de arbeidsmarkt, trainingen over het gebruik van social media voor recruitment of het opzetten van een recruitmentsite. Hij is tevens co-auteur van Personal Brand.nl en auteur van Werken Nieuwe Stijl. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


614 views | Reageer (2 reacties)
  • Ha Bas, zoals beloofd… De advertentie (paar keer geplaatst) en wat googleAdwords hebben 300+ sollicitatiebrieven opgeleverd.

  • Ha Bas, zoals beloofd… De advertentie (paar keer geplaatst) en wat googleAdwords hebben 300+ sollicitatiebrieven opgeleverd.


vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriën