Rechters gezocht

Door Bas van de Haterd op 23-03-2009 11:16.

Via het blog van Corné Wielemaker kwam ik op deze advertentie, die in het NRC en de Volkskrant stond. Rechters gezocht, twee tekstblokken, leuk gedaan. Wel veel tekst er ook onder. Ik ben er nog niet achter wat ik er van vind. Volgens mij is hij goed gericht op de doelgroep (zowel qua medium, papier, als qua opmaak). Maar ergens vraag ik me af of hij wel voldoende aandacht trekt? Wordt deze advertentie wel gelezen? Als hij gelezen wordt is hij goed denk ik. rechters-gezocht

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial en expert op het gebied van technologie en werk. Hij schreef o.a. de boeken '10 banen die verdwijnen & 10 banen die verschijnen", "de maatschappelijke impact van de zelfrijdende auto" en "(R)evolutie van werk". Hij schrijft over recruitment in de brede zin van het woord en hoe dit beter kan door technologie slim in te zetten. Hij adviseert hier bedrijven over en geeft over dit onderwerp ook regelmatig inspirerende lezingen. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


631 views | Reageer (2 reacties)
  • Ha Bas, zoals beloofd… De advertentie (paar keer geplaatst) en wat googleAdwords hebben 300+ sollicitatiebrieven opgeleverd.

  • Ha Bas, zoals beloofd… De advertentie (paar keer geplaatst) en wat googleAdwords hebben 300+ sollicitatiebrieven opgeleverd.


vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriën