Op South by Southwest (SXSW), een groot internationaal event waar veel top online marketeers uit de hele wereld samen komen, gaf Charlene Li (ex forrester) een presentatie over te toekomst van sociale netwerken die wel de moeite waard is voor de sociale netwerk visionairs die dit blog lezen. Zelf merk ik dat ik ook steeds hogere eisen begin te stellen aan mijn relaties. Laatst werd ik gebeld op vakantie om 4 uur ’s nachts (11 uur ’s ochtend Nederlandse tijd). Mijn eerste gedachte: verdomme, ik heb toch op twitter gezet dat ik in Costa Rica zat? Lang niet iedereen volgt me daar natuurlijk, maar eigenlijk verwacht ik dat inmiddels wel. De integratie van dergelijke sociale netwerk informatie met salesforce of CRM’s, maar straks ook met je ATS, gaat verschrikkelijk belangrijk worden. Als sollicitant verwacht de jongere medewerker straks niet anders dan dat je zijn blog hebt gelezen. Precies wat Ronald ook zegt in het interview: het einde van de CV. De toekomst van social networks moet meer integratie zijn met bestaande tools.

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial. Hij helpt organisaties met het begrijpen van social media en de gedragsveranderingen die dit met zich meebrengt op het gebied van de arbeidsmarkt. Organisaties huren hem in voor het verzorgen van inspirerende lezingen over de toekomst van de arbeidsmarkt, trainingen over het gebruik van social media voor recruitment of het opzetten van een recruitmentsite. Hij is tevens co-auteur van Personal Brand.nl en auteur van Werken Nieuwe Stijl. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


474 views | Reageer (2 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriƫn