de-persVandaag in De Pers een artikel waar ik voor ben geïnterviewd over de jongere generatie. Ondanks de crisis lijken jongeren niet echt bereid hun eisen bij te stellen. In mijn optiek niet per sé een slecht teken, zeker als je het hebt over eisen op het gebied van functie inhoud of uitdaging. Want laten we eerlijk zijn, bedrijven willen dit wel, maar denken niet na over de consquenties. Want werkt iemand die zijn eisen bijstelt en zijn dromen opgeeft wel zo hard? Meestal niet toch?

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial. Hij helpt organisaties met het begrijpen van social media en de gedragsveranderingen die dit met zich meebrengt op het gebied van de arbeidsmarkt. Organisaties huren hem in voor het verzorgen van inspirerende lezingen over de toekomst van de arbeidsmarkt, trainingen over het gebruik van social media voor recruitment of het opzetten van een recruitmentsite. Hij is tevens co-auteur van Personal Brand.nl en auteur van Werken Nieuwe Stijl. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


388 views | Reageer (0 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriën