9789027429957_cover.inddVandaag was de lancering van personal brand.nl, het boek dat Huub van Zwieten, Tom Scholte en ik over online personal branding hebben geschreven.

Een indruk van hoe de aanwezigen het event hebben ervaren is te vinden op Twitter, door te zoeken op #pbnl.

Meer dan 200 mensen kwamen luisteren naar de presentaties van achtereenvolgens Tom, mij en Huub. Mijn presentatie heb ik online gezet en hoewel hij zonder het verhaal misschien lastig te begrijpen is, wil ik hem hier toch delen.

Met name slide 26 is lastig te plaatsen zonder verhaal… laten we het er maar op houden dat deze jongen zijn veroveringen op zijn blog zet. Het is maar de vraag of dat nu verstandig is voor je personal brand.
Waarom is personal branding zo van belang? Omdat het de opvolger lijkt te worden van de CV. Je CV geeft je verleden weer, je personal brand ook je toekomst. Voor recruiters is het iets waar je niet meer om heen kan, het goed inschatten van personal brands. En voor werknemers is het iets dat je lastig kan negeren, want je hebt een reputatie, of je dat nu wilt of niet. Want ook niet aanwezig zijn op het internet geeft je een reputatie.

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial. Hij helpt organisaties met het begrijpen van social media en de gedragsveranderingen die dit met zich meebrengt op het gebied van de arbeidsmarkt. Organisaties huren hem in voor het verzorgen van inspirerende lezingen over de toekomst van de arbeidsmarkt, trainingen over het gebruik van social media voor recruitment of het opzetten van een recruitmentsite. Hij is tevens co-auteur van Personal Brand.nl en auteur van Werken Nieuwe Stijl. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


325 views | Reageer (0 reacties)

vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08landmacht_tram_03landmacht_tram_06

Categoriƫn