Recruitment charity event

Door Bas van de Haterd op 06-02-2009 21:47.

Op 12 december van het afgelopen jaar heeft het Recruitment Charity Event plaatsgevonden. Een event waar de Nederlandse recruitmentbranche 15.000 euro heeft opgehaald voor onderwijs in Afrika, ondanks de krediet crisis die toen net aan onze deur stond. De reden dat ik hier nu nog even op terug kom is omdat de video van het event nu ook klaar is en hij is bijzonder mooi geworden.


Recruitment charity event from Kamiel Blom on Vimeo.

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial en expert op het gebied van technologie en werk. Hij schreef o.a. de boeken '10 banen die verdwijnen & 10 banen die verschijnen", "de maatschappelijke impact van de zelfrijdende auto" en "(R)evolutie van werk". Hij schrijft over recruitment in de brede zin van het woord en hoe dit beter kan door technologie slim in te zetten. Hij adviseert hier bedrijven over en geeft over dit onderwerp ook regelmatig inspirerende lezingen. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


362 views | Reageer (4 reacties)
  • Mooie compilatie, leuke samenvatting! Volgend jaar weer?

  • Mooie compilatie, leuke samenvatting! Volgend jaar weer?

  • Dit jaar ja, is wel de bedoeling. Alle suggesties rondom hoe het anders / beter kan zijn natuurlijk van harte welkom.

  • Dit jaar ja, is wel de bedoeling. Alle suggesties rondom hoe het anders / beter kan zijn natuurlijk van harte welkom.


vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriƫn