Recruitment charity event

Door Bas van de Haterd op 06-02-2009 21:47.

Op 12 december van het afgelopen jaar heeft het Recruitment Charity Event plaatsgevonden. Een event waar de Nederlandse recruitmentbranche 15.000 euro heeft opgehaald voor onderwijs in Afrika, ondanks de krediet crisis die toen net aan onze deur stond. De reden dat ik hier nu nog even op terug kom is omdat de video van het event nu ook klaar is en hij is bijzonder mooi geworden.


Recruitment charity event from Kamiel Blom on Vimeo.

Over de Auteur

Bas van de Haterd Bas van de Haterd is professioneel bemoeial. Hij helpt organisaties met het begrijpen van social media en de gedragsveranderingen die dit met zich meebrengt op het gebied van de arbeidsmarkt. Organisaties huren hem in voor het verzorgen van inspirerende lezingen over de toekomst van de arbeidsmarkt, trainingen over het gebruik van social media voor recruitment of het opzetten van een recruitmentsite. Hij is tevens co-auteur van Personal Brand.nl en auteur van Werken Nieuwe Stijl. Hij is te bereiken op bas@vandehaterd.nl


362 views | Reageer (4 reacties)
  • Mooie compilatie, leuke samenvatting! Volgend jaar weer?

  • Mooie compilatie, leuke samenvatting! Volgend jaar weer?

  • Dit jaar ja, is wel de bedoeling. Alle suggesties rondom hoe het anders / beter kan zijn natuurlijk van harte welkom.

  • Dit jaar ja, is wel de bedoeling. Alle suggesties rondom hoe het anders / beter kan zijn natuurlijk van harte welkom.


vandehaterd @ Twitter

Outdoor Recruitment

Wat voor personeel mik je op met zo'n poster op de deur?Wethouder van Verkeer & Vervoer Jeannette Baljeu doopt onderzeeboot RETOnderzeeboot RET rijdt door de straten - wereld haven dagen 1 - maximumMis de boot niet - onderzeeboot RET - maximumKapitein van deze lijn - onderzeeboot RET - wereld havendagen - maximum73764129Werving 1#or manpower ad. Crisis is over#or avans 2#or op anavs 1De ideale (bij)baanlandmacht_tram_08

Categoriƫn